Wpis z mikrobloga

Jak czytam te wpisy na reddicie od twórców #apexlegends to mi aż smutno z tym jak Valve mało mówi o #csgo.

Respawn:
- Poprawiliśmy to i to, w przyszłości planujemy popracować nad tym i tym.
- Hej, wiemy o tym i o tym błędzie. Pracujemy nad nimi.
- Tak słyszmy Wasze sugestię by poprawić tę kwestię, ale my mamy taki plan na to.

Valve:
- No elo, zrobiliśmy to i to. Nara.

Brak nawet informacji, czy planują cokolwiek zrobić z AUGiem, czy im pasuje obecna meta.
Ehh.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
@CyCu1337: Na początku było więcej do łatania :D
Jeśli chodzi o aktualizacje to jest spoko od kiedy wyszła Panorama. Nawet od Majora już wyszły dwa update'y. Tylko ten sposób komunikacji jest taki, że ja jako casualowy gracz nie wiem, czy mogę sobie grać z tym augiem, czy planują jakieś zmiany, a co dopiero prosi mają powiedzieć.
Przydałoby się jakieś oficjalne stanowisko, bo AUG to nie Negev, gdzie napisali, że czasowo zmieniają
@donOGR: CSGO, Przynajmniej gra jakoś żyje XD Zajrzyj sobie na reddit Artifacta. Ostatni tweet to chyba jest z grudnia, zero jakiejkolwiek komunikacji. Miało być tak pięknie, turniej z 1mln $ na początku roku, handel kartami itd. Teraz nie dają znaku życia, nie wiadomo czy coś robią z tą grą czy równie dobrze wyłączą serwery z dnia na dzień
@CyCu1337 hehehe hehehe zabije. Csgo nie potrzebuje ciągłych update bo jest dobra gra z małą ilością błędów. Jedyne co wolwo od czasu do czasu miesza to w broniach i tu ciężko doszukać się jakiegoś logicznego ciągu przyczynowo skutkowego. Raczej coś na zasadzie no w sumie ta petka to zabija na strzała w głowę jak kalach a m4 nie to może zmniejszymy jej dmg. No może być.
@donOGR ale co ci maja napisać o augu? Podjęli jakiś czas temu decyzję o zmniejszeniu ceny po #!$%@? 5 latach gry więc pozwól że dadzą sobie kilka miesięcy na ocenę jej zasadności a nie będą się wypowiadać po tygodniu
@Nitoslaw: Tam podobno spectator do DZ został dostarczony jakoś na ostatnią chwilę. Tak samo opóźnienia w pierwszy dzień były spowodowane bugami w cliencie gry, który Valve przekazało ESLowi na Majora, więc dobrze że kazali komuś tego przypilnować by tym razem nic nie skopali.
DZ i Wingman jest dla casuali, bo sam CS średnio nadaje się do casualowego gracza.

@RBNG: Właśnie mija piąty miesiąc od wprowadzenie zamian cen, więc mięli trochę