Aktywne Wpisy

KingaM +1
Dobra, biorę po 1000 z konta każdej drużyny i słucham państwa: jak najłatwiej przenieść ten materac na drugi koniec miasta? Złożony dwukrotnie nie mieści mi się do największej torby, położony na rower jest za duży by na niego siąść, niesiony e łapach przykrywa mnie całkowicie, na plecach czyni mnie tak szeroką że nie da się mnie minąć na wąskim chodniku, taxi nie przewiezie że śmietnika przecież, jakbyście rozwiązali ten #problem? #
Wszystko w tej Polsce się do góry nogami wywraca w życiu bym nie pomyślał, że #p0lka może mieć RiGCz w odróżnieniu od cucków spermiarzy
#ukraina #wojna #bekazpodludzi #polska
#ukraina #wojna #bekazpodludzi #polska

Respawn:
- Poprawiliśmy to i to, w przyszłości planujemy popracować nad tym i tym.
- Hej, wiemy o tym i o tym błędzie. Pracujemy nad nimi.
- Tak słyszmy Wasze sugestię by poprawić tę kwestię, ale my mamy taki plan na to.
Valve:
- No elo, zrobiliśmy to i to. Nara.
Brak nawet informacji, czy planują cokolwiek zrobić z AUGiem, czy im pasuje obecna meta.
Ehh.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli chodzi o aktualizacje to jest spoko od kiedy wyszła Panorama. Nawet od Majora już wyszły dwa update'y. Tylko ten sposób komunikacji jest taki, że ja jako casualowy gracz nie wiem, czy mogę sobie grać z tym augiem, czy planują jakieś zmiany, a co dopiero prosi mają powiedzieć.
Przydałoby się jakieś oficjalne stanowisko, bo AUG to nie Negev, gdzie napisali, że czasowo zmieniają
DZ i Wingman jest dla casuali, bo sam CS średnio nadaje się do casualowego gracza.
@RBNG: Właśnie mija piąty miesiąc od wprowadzenie zamian cen, więc mięli trochę