Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Felicia Vanplus czyli Polonez Cargo po czesku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widać nie tylko FSO wpadło na pomysł nałożenia plastikowej nakładki na zwykłą karoserię. Lecz czesi poszli o krok dalej, produkując specjalne tylne drzwi bez szyb, co czyniło ten samochód jeszcze bardziej niepraktycznym xD W Polonezie była przynajmniej normalna kanapa więc można było tego też używać jako zwykłe kombi. Bo w sumie na ciul taka wersja? Do wożenia pierza? Ładowność ta sama co zwykłe kombi. Powstało ledwie 5168 sztuk tego ulepa, co czyni go niemal równie rzadkim co najbardziej pożądana wersja Felicji Fun. Ale 4,6k za żadną Felę bym nie dał xD Aha no i najważniejsze, to jest jedyna Felicja w której nigdy nie zardzewieje tylna klapa, bo jest z laminatu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szach i mat ateiści, cuda się zdarzają xDDD
https://www.olx.pl/oferta/skoda-van-plus-felicja-1-9-hak-CID5-IDySB2p.html#dbb85aa5c6
#samochody #motoryzacja
Ogólnie Felicia/Favortika z 1.3 to dobry samochód - można śmieszkować, ale naprawy chyba nie mogą być tańsze, dużo ich też jakoś nie ma... dobre auta były.
Aha karetki były jednak, oj były ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, prawdziwym Grallem to jest Octavia ze Skodowskim 1.3/1.4, ale tego było mało nawet w Czechosłowacji ;].
Widziałem też CC na niemieckich numerach, czas umierać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Student_AWAS: co to takiego ?
@Bjorn_Skurvensen: to Tatra :).
Octavię z OHV widziałem kiedyś jedną na sprzedaż kiedyś w Czechach, to jednak istniało naprawdę, a ja myślałem że to tylko legenda xDD
@Pangia: FUN już jest unikalny. Ceny ich wywaliły już w kosmos. No ludzie zaczynają remontować
Czymś, co było w stworzone na kształt FUN'a mógł być imo Kangoo Be Bop - nie pickup, ale