Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
sildenafil +855
Kobieta, która przez 8 lat stalkowała byłego chłopaka, fałszywie oskarżając go o gwałty, molestowanie, napadanie na kobiety czy zoofilię usłyszała niedawno bardzo surowy wyrok: prace społeczne.
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
#heheszki #humorobrazkowy #bekazprawakow #neuropa
Jesteś idealnym przykładem tego co napisałem. Dla was tolerancja to popieranie.
Tolerancja – termin stosowany w socjologii, badaniach nad kulturą i religią. Słowo oznacza w tym kontekście „poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych”.
Szanuje inne poglądy ale ich nie popieram i nadal jestem tolerancyjny.
@sEB-q: Jak bardzo trzeba mieć spraną głowę żeby nie analizować krytycznie każdej sytuacji, tylko doktrynowo podchodzić do tolerancji na zasadzie "żadnych ale"? Czy to nie jest przypadkiem to samo co praktykują ortodoksyjnie wierzący ludzie? Żadnych 'ale' do naszego dekalogu? Żadnego kwestionowania naszych przekonań, bo inaczej jesteś heretykiem? "Lewactwo" (ta głupsza część lewicy)