Aktywne Wpisy
L3gion +43
Kiedyś próbowałem poderwać użytkowniczkę z wykopu i do dziś nie wiem co źle zrobiłem :/
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
https://www.wykop.pl/wpis/39164025
Wynegocjowałem podwyżkę o ~31% do 15k brutto (UoP +KUP) co daje mi średnio 11.6k netto :D
Sama podwyżka wiąże się również z awansem tytularnym ale tymi samymi obowiązkami. Mierzyłem w połowę tego ale chyba byłem wystarczająco przekonujący.
Papierami nie rzucałem tylko argumentami, które sama wcześniej przytoczyła przełożona.
Fantastycznie się czuję teraz, uwielbiam moją pracę i ludzi, z którymi pracuję a teraz jeszcze to.
W najbliższych dniach przygotuję swoją historię podwyżek w formie tabelkowej od startu ~7 lat temu z poziomu 2k.
Jak widać #chwalesie #programista15k #zarobki
Wołam z ostatniego wpisu:
@jurek-gagarin @kijanka23 @yo123
@Thexil .NET (C#)
@GrzegorzPorada
- samodzielność
- dogłębna znajomość naszych systemów na poziomie programistycznym
- szybkie i sprawne działanie w sytuacjach kryzysowych
- oraz kwestia płacy poniżej rynku lokalnego
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
i nigdy nie chce mi sie sprawdzac poprzednich wpisow
i nie obchodzi mnie tez za bardzo czy mi wierzy czy nie, nie mam absolutnie zadnych powodow dla ktorych mialbym klamac, wielokrotnie namawialem mikrow na wyjazd zagranice i podsylalem oferty za podobne stawki o jakich pisze wyzej. nikt sie jakos nie
@Mehrmantraut chwaliłem się pierwszą wypłatą bliską najniższej bo chwalić się można z czegoś co sprawia przyjemność :) przechwalać można się za to licytując się. Gratki :)
@KondominiumKatoSocjalistyczne nie, 2.5 w tej firmie. 3 pracodawca w ~7 lat.
dziewczyny maja u nas przewage, latwiej im czesto zdobyc prace w IT niz facetom
nie mowie ze tego potrzebuja, ale tak po prostujest (np Komisja probuje jakos rownowazyc i miec choc kilka kobiet w projekcie co nie jest latwe)