Aktywne Wpisy
ZuluScout +576
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
RedBulik +95
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Czesc wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcialbym zapytac was o porade, moze jakies fajne artykuly, filmiki, ksiazki.. Otoz ostatnio stalem sie bardzo nerwowy, rozdrazniony, byle co mnie denerwuje, jakies slowo, cos podczas rozmowy... Zauwazyla to moja dziewczyna i jej bardzo to sie nie podoba. Potrafie zrobic awanture o byle #!$%@?.... Potem zrozumiec, ze na prawde nie bylo sensu sie klocic... Samemu mi to nie odpowiada, zeby codziennie sie klocic, jak przez ostatnie dwa tygodnie ma to miejsce. Wczesniej bylo ok, nawet jesli sie nie zgadzalem z nia, to potrafilem spokojnie dyskutowac... a teraz... koszmar...
Zaczalem sie zastanawiac co moze byc przyczyna: moze nudna praca? Zauwazylem, ze jezeli cos sie nie zgadza z moja opinia, moim zdaniem to tez tak jest.. Zachowuje sie jak male rozwydrzone dziecko...
Mirki i Mirabelki, bardzo na was licze!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#psychologia #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #klotnie #przegryw #wygryw #faceci #spokoj #medytacja #ksiazki #youtube
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Zaakceptował: marcel_pijak}
@florence_welch: u faceta?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@LoveLight: Ja zauwazylem, ze dieta keto na mnie zle wplywa... Za