Wpis z mikrobloga

@AnaliaOdtylia raczej nie wniesie...
kiedyś oglądałem p.Jacka jak gadał o samolotach i o korpo całkiem miły gość... Potem jak były bezdomni mnie przestał interesować jego kanał... Nie rozumiem takiego faktu że dali się wykorzystać i to ich robiłem no takie życie więc ten płacz typu Olka to całkiem dziwna bzdura wiedział na co się piszę....
  • Odpowiedz
7:10 "Widać po prostu, że pan Jacek jest dobrym człowiekiem, który ma jednak intencje pomagania tym ludziom, ktory chciałby zobaczyć jak wychodzą na prostą"

Ja prdl, nie chce mi się nawet tego komentować.
  • Odpowiedz
@AnaliaOdtylia niestety ciężko mi się odnieść do twojego wpisu z powodu braku oglądania p.Jacka filmów z bezdomnymi jakoś jestem osobą co nie interesuje się losem innych... To co robi to może i zle ale nie zmienia faktu że wie co robi i na na tym zysk ...
  • Odpowiedz
@AnaliaOdtylia: On ma zasięgi? No może, gimbazy wszystkich krajów, łączcie się! :)
Gość cierpi na słowotok, jakby z tego chcieć coś wycisnąć to wielkie G zostanie - jestem za a nawet przeciw, a tak w ogóle to wy zdecydujcie :) pieprzenie dla fejmu, szkoda czasu.
  • Odpowiedz
@Niedozdarcia: ma prawie 150 tysięcy subskrypcji, więc jakiśtam zasięg ma. Nie śledzę bacznie co robi, widziałam raptem kilka jego filmów i odnoszę wrażenie, że na aktualnie dość żałosnej polskiej scenie commentary prezentuje się nieźle. Napisałam przecież, że podszedł do sprawy powierzchownie, ale lepsze to niż nic.
  • Odpowiedz