Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +30
Robię brzydką minę, bo już nie chcę trafiać na gorące...
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file2014468689743880362
Pobierz
Aeciatko +267
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
źródło: 4
Pobierz

Dlaczego?
- Będzie to odpowiedni typ oleju
- Będzie to oryginalny olej (a nie podróbka)
- Będzie go tyle co potrzeba (do jednego z moich aut wlewam 3,2l, drugie 4,2l, trzecie 5,1l i że do żadnego nie potrzeba dolewać to zostają mi takie ostatki. Do łańcucha do piły średnio się nadaje a poza tym niedługo kończę wycinki).
Komentarz usunięty przez autora
Poszukaj sobie czegoś od valvoline albo millers, to będzie półka wyżej.
Oleje innych marek też będą odpowiednie, od tego masz normy które wymaga producent, np BMW Longlife-04 (BMW LL-04)
Tylko wg instrukcji do mojego auta nie znalazłem oleju który by pasował. Chyba że zamiast 5W30 zalać go 0W30 ale to kosztuje 320 zł za bańkę 4L....
Znalazłem Valvoline 5w30 ACEA A5/B5, jest 30zł tańszy niż olej Mazdy i wydaje mi się, że to będzie jego jedyna przewaga. Jeżeli różnica jest tak mała to dlaczego nie wlać dokładnie tego, czego chce producent?
Nie
Komentarz usunięty przez autora
Liqui Moly 10w30, Motula 10w30, Millers 10w30, lub japoński Eneos 5w30. Żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr, to poniżej załączam poglądową fotkę, co robi Twój
źródło: comment_nas2zlnqz0siTfutZRphZceyLz4dakq2.jpg
Pobierz