Wpis z mikrobloga

Dziś w Szary's Kitchen proscizna, ale diabeł tkwi w szczegółach.Bialo-czarne farfalle i tuńczyk z puszki ale...i tu różnica najlepszy jakiego jadłem Rio mare aglio olio e peperoncino,moja mama specjalnie tą wersję przywozi mi z Włoch dziesiątkami.Do tego odrobinę podsmażonej szalotki i świeżo tarty Parmigiano Reggiano.

Hit na dziś Lou Reed - Walk On The Wild Side
https://www.youtube.com/watch?v=0KaWSOlASWc

#gotujzwykopem @parmigianoreggiano #szaryskitchen #chef #polishchef #gourmetfood #gourmet #foodbloger #foodblog #foodie #foodies #foodporn #lovefood #kuchnia #gotowanie #eat #photography #photooftheday #artisticfood #farfalle #pasta ##parmigianoreggiano #italy #riomare #lunch #obiad #muzyka
Szarys-Kitchen - Dziś w Szary's Kitchen proscizna, ale diabeł tkwi w szczegółach.Bial...

źródło: comment_d4ieHJUrngmHJ9HsgxCUQF7QpMIM6mGH.jpg

Pobierz
  • 2