Aktywne Wpisy
Grooveer +36
mickpl +119
"Politycy nie dopuszczom do kłopotów deweloperów bo zależy im na gospodarce!!" - XD
Moi drodzy, wysokie ceny mieszkań są jednym z najbardziej szkodliwych rzeczy jakie mogą się przytrafić gospodarce. Ludzie w szczycie możliwości produkcyjnych nie inwestują, nie zakładają firm, nie jeżdżą po świecie, tylko spłacają srogą pożyczkę na kwadrat. Oczywiście w uproszczeniu, ale generalnie o to chodzi.
Deweloperka mieszkaniowa to mniej niż 0,3% PKB. Deweloperka to nie cała budowlanka. Nawet jakby padła
Moi drodzy, wysokie ceny mieszkań są jednym z najbardziej szkodliwych rzeczy jakie mogą się przytrafić gospodarce. Ludzie w szczycie możliwości produkcyjnych nie inwestują, nie zakładają firm, nie jeżdżą po świecie, tylko spłacają srogą pożyczkę na kwadrat. Oczywiście w uproszczeniu, ale generalnie o to chodzi.
Deweloperka mieszkaniowa to mniej niż 0,3% PKB. Deweloperka to nie cała budowlanka. Nawet jakby padła
#gry #klasyka #retrogaming #ciekawostki
XD
Nawet dziś, po prawie 20 latach regularnej gry, wciąż jestem w stanie opracować nowe taktyki i
https://www.vault.acidcave.net/download.php?id=281
Ostatnio grałam jakieś 3 miesiące temu. Muszę uczcić dzisiejszy dzień partyjką :)
@vcx_ Ja gram z 19 i kody miałem wycięte z bodajże pierwszego numeru Clicka.
Komentarz usunięty przez autora