Wpis z mikrobloga

k---a ten #paladins to j----e g---o, gierka sie fajnie kiedyś zapowiadala, ale tworcy nie robia z nia totalnie nic. zero balansu, zero jakis usprawnien, wiecej czekania niz grania, a menu jest tak k------o c-----e ze mnie r------e zara #gry
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf zmienili, to że co gre wyskakuje ci jakieś g---o, żebyś kupił za hajs i te 3 umiejetnosci co mozna wybrac przed grą są dostępne od 0/3/8 lvlu postaci
@StaraSzopa: tak do tego bomb king zabijający na 2 hity, mający w k---e cc ash która nie robi totalnie nic, nadal nie da sie edytowac specjalizacji w queue, nie da się odrzucic meczu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Fukmistrz: najlepsze jest to że nie opłaca się grać skillowymi postaciami bo nie ma to żadnego sensu. Lepiej wziąć noob Skye i samemu solowac tanków XD
  • Odpowiedz
@Gr888: Lex i androxus to jedne z lepszych postaci, nie raz kerowałem nimi cały mecz, a przeciwnicy nie mogli dojść nawet do punktu.

Ogólnie balansu to tam nie ma. Albo trafisz na team pełen koksów, albo na pełen noobów.

Chyba raz w przeciągu kilkunastu godzin gry trafiłem na całkiem wyrównany mecz, gdzie każda z drużyn radziła sobie dobrze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Medyc: no o tym mówię, są to postacie które nie potrzebują za dużo skilla a potrafią wygrać mecz. Tą gra jest zepsuta już w swoich założeniach
  • Odpowiedz
@Gr888: Właśnie szkoda. Pamiętam jak ostatni raz grałem w 2017r, to było znacznie lepiej. Teraz wróciłem bo overwatch mi się znudził, ale widzę to jakaś porażka jest ;/
  • Odpowiedz
@Fukmistrz: Nie ma już CC z kart dla postaci od dawna. Tylko z itemów
@StaraSzopa: Dragon z buldozzerem pada w kilka sekund,
@Gr888: Tak to wygląda że na każdym elo jest zupełnie inna meta. Na wyższym Skye ssie, a Lex nie istnieje.

Wszystko da się skontrować, mało rzeczy jest tak naprawdę op, a i to się zmienia co chwilę. Gram w to czasem praktycznie od początków
  • Odpowiedz