Aktywne Wpisy
calban +1267
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +115
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
@StaraSzopa: tak do tego bomb king zabijający na 2 hity, mający w k---e cc ash która nie robi totalnie nic, nadal nie da sie edytowac specjalizacji w queue, nie da się odrzucic meczu
Ogólnie balansu to tam nie ma. Albo trafisz na team pełen koksów, albo na pełen noobów.
Chyba raz w przeciągu kilkunastu godzin gry trafiłem na całkiem wyrównany mecz, gdzie każda z drużyn radziła sobie dobrze.
@StaraSzopa: Dragon z buldozzerem pada w kilka sekund,
@Gr888: Tak to wygląda że na każdym elo jest zupełnie inna meta. Na wyższym Skye ssie, a Lex nie istnieje.
Wszystko da się skontrować, mało rzeczy jest tak naprawdę op, a i to się zmienia co chwilę. Gram w to czasem praktycznie od początków