Wpis z mikrobloga

#pixelart #tworczoscwlasna #grafika Drugie podejście do pixelartu z izometrią. Wywaliłem te żółte plamy połysku (które nie wyglądały u mnie na żółte, ze względu na włączonego fluxa xD) na rzecz różowych oraz podjąłem próbę zwiększenia masy postaci które miały nie być anorektykami. xD
Rak_Codzienny - #pixelart #tworczoscwlasna #grafika Drugie podejście do pixelartu z i...

źródło: comment_Wv4kOu0ioFEOaYinVZG3M7kMACjQn1qb.jpg

Pobierz
  • 10
@lagrande: Prawie same chłopy, jest tam jeden rodzynek. Dysproporcja płci wynika ze względu, że rysuję swoich współpracowników z działu. A, że zawód jest w sumie średnio popularny wśród kobiet.

Mam plan narysować (i ożywić) biuro w którym pracuje, a w przyszłości całą firmę. xD
@xandra: Dzięki za info o tym programie. Kocham go i nienawidzę zarazem. Ilość opcji i narzędzi jest przytłaczająca. Jedynie czego póki co się nie dopatrzyłem to załadowania kilku palet jednocześnie, tworzenia animacji oraz takiego małego okienka w którym jest maksymalne powiększenie obrazu w okolicy kursora (jest to w GraphicsGale i jest bardzo wygodne przy wycinaniu większych fragmentów i szybkich poprawkach) . Ale poza tym to potężne narzędzie. Ilość kształtów pędzla, możliwość