Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow

shark93 +387

7 cudów Pojedynek to jedno z największych rozczarowań jakie mnie spotkało od dłuższego czasu w planszóweczkach.
O tyle o ile 2 miejsce na bgg Civki mnie zdziwiło to byłem jakoś w stanie to łyknąć to teraz czuje się oszukany 14 miejscem duela xd #nobodykiers
Komentarz usunięty przez autora
*Liniowość rozgrywek -> Cuda świata są praktycznie identyczne, odrzucanie jedynie 3 kart ze stosu powoduje, że rozgrywki są bardzo podobne.
*Przypadkowość zwycięstwa - wczoraj miałem grę, w której nie byłem w żaden sposób skontrować przeciwnika przed wygraniem na symbole, tak się po prostu ułożyły karty.
*Przypadkowość całej rozgrywki - generalnie w tej
1. Czy gra jest liniowa? No tak, są zawsze te same karty. Ale możemy mieć kilka pomysłów na grę i musimy się dopasować do strategii przeciwnika. Nie wystarczy wymyślić swoją i trzymać się jej do końca gry.
2. Kilka dróg do zwycięstwa. Wbrew temu co mówisz militarne zwycięstwo jest dość częste BEZ żetonu militarnego (jest
@Fifth_Element: Jak dla mnie zwycięstwo militarne bez wyjątkowo szczęsliwego ułożenia dla gracza, który się zdecydował zbierać czerwone karty jest możliwe tylko i wyłącznie jeżeli drugi gracz popełni absurdalne wręcz błędy - to co pisałem ta gra to kółko i krzyżyk.
@Nie_umre_za_ciebie: Bo trzeba wcześniej pomyśleć, żeby podebrać kilka i uniemożliwić przeciwnikowi takie zwycięstwo.