Aktywne Wpisy
Mauupa +59
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower
źródło: IMG_7474
Pobierz
Bartek952 +2
Moi drodzy, kto z Was rozpoznaje tę laskę? 🤔
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️
źródło: IMG-20250622-WA0011
Pobierz

Waham sie pomiedzy Mi Mix 2S i 3. Widze tez, ze dzisiaj zapowiedziano Mi 9 i Mix 3 5G, ale chyba bedzie dostepne dopiero w maju, a telefonu potrzebuje teraz. Spedzilem kilka ostatnich godzin na ogladaniu i czytaniu recenzji, ale nie mam jeszcze oczywistego faworyta. Jak wyglada sytuacja na mirko, mamy jakis generalny konsensus w tej sprawie najlepszego Xiaomi teraz na rynku?
#mimix3 #mimix2s
Z Hiszpanii już można.
Mi8 mam i w sumie jak chcesz teraz i z Polski to mogę polecić. Mi w nim niczego nie brakuje.
Parę zdjęć z Mi9
źródło: comment_qS211VlyvlQ6pl5hm7rTYnfPn6aZ1IsG.jpg
PobierzJa bym poczekał jednak na Mi9, jego procesor może dać nowe możliwości z GCAMem ale to trzeba poczekać. Ma mniejszego notcha, mozliwe, ze lepszy ekran, ladniejszy :)
@Pirzu: mam Redmi Note 3 od trzech lat, podoba mi sie MIUI (chociaz nie korzystalem z Twojego ulubionego OnePlus), chce zeby przesiadka na nowy telefon byla bezbolesna (czyt. loguje sie na konto Mi, odpalam synchronizacje, mam po chwili wszystkie aplikacje, zdjecia, ustawienia tak jak mialem na starym telefonie).
Kuszaca opcja, ale nie wiem czy
Jeżeli się nie mylę, jest takie coś jak "OnePlus switch" czy coś takiego - pobierasz apke na xiaomi i po wifi przesyłasz wsyzstkie dane.
Lubie OP bo się nigdy nie wieszają, jeżeli miałbym brać Xiaomi w chwili obecnej to jednak ryzykowałbym w Mi9, później Mi8, Mix 3 / Mix 2s