Wpis z mikrobloga

@thestabilizator: no bierzesz ciasto francuskie, tniesz na paski, na nim kładziesz parówkę zawiniętą w szynkę i w ser a ta parówka np. może być w keczupie i musztardzie. Zawijasz parówę w ciasto francuskie, smarujesz mlekiem z jajkiem. Nacinasz ale tylko tak trochę, nie tak jak ja jak maczetą jakąś. Wkładasz do piekarnika rozgrzanego do 180 na 15 minut a na koniec dajesz łogień na 200 i trzymasz 3 minuty na termoobiegu.
  • Odpowiedz
@acidd: tak? A ja wczoraj zakupy zrobiłem na cały tydzień... z tymi komunistami to nie nadążysz.

P.S. Zagnieść ciasto to pewnie 5 min ale jak otwarte to IDE
P.S2. A jednak nie, to jakieś pół dnia roboty jest xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@acidd: robiłem prawie identyczne i wszystkie mi się otworzyły, a miałem może po 3-4 nacięcia, ale mimo tego smakują zajebiście
  • Odpowiedz