Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
#strazpozarna przyjechała to już nie było co zbierać (w komentarzach), trochę zadupie.
Kilku ludków się zatrzymało z gaśnicami (od razu na początku, jak dopiero zaczynało się jarać), c---a to dało. Po akcji jak czekałem na lawetę co tą ramę zwiezie to se w te zawleczki kopałem na ziemi.
Czemu się zapaliło? Nie wiem. Kupiłem ~pół roku wcześniej, nic się nie działo. Płyn chłodniczy też był ok - nawet w ostatnim momencie na wskaźnik spojrzałem, było w normie.
Co ciekawe, robiłem tym autem trasy czasem 300km dziennie i nic się nie działo, a tego dnia dopiero po weekendzie jechałem do roboty i zrobiłem może 3km od startu.
Elektryka była grzebana - tyle wiem. Prawdopodobnie ktoś przede mną pomyślał, że w------e druta w obudowę bezpiecznika to dobry plan.
#samochody
@Dr_Cox tylko szkoda gratów w środku, których nie zdążyłem wyciągnąć. Czasu było dość, żeby s--------ć, ale szok i "w sumie tam nic nie ma". Po dłuższej chwili dopiero sie zajarzyłem, że laptop na przednim siedzeniu leży (-‸ლ)
@Zebrzysta_Zebra: ac pokrywa ale nikt ac na takie gruzy nie kupuje
@Morf
Na takie gruzy to nikt AC nawet nie daje ( ͡º ͜ʖ͡º)