Aktywne Wpisy
MrRidiculous +149
#gielda Jestem na minusie na super bezpiecznej inwestycji w ETF S&P 500 która miała mi dawać 15% rocznie i emeryturę w wieku 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do kogo mam się zwrócić o zwrot środków?

czerwinski +88
Mało kto wie, ale oprócz Pudziana oraz Brata Pudziana jest jeszcze Brat Brata Pudziana.
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ta sprawa zabójstwa taksówkarza z marca 1992 z Katowic emitowana w ostatnim nowym 997 jak widać była już przygotowana na czerwiec 1993 rok.No ale niestety do wyemitowania tego odcinka w telewizji niestety już nie doszło.Tego sobie już nigdy nie zapomnę.Jak w maju na koniec 997 Fajbusiewicz zapowiadał że za miesiąc się spotkamy nie w ostatni ale przedostatni poniedziałek czerwca to jest 21.Akurat tak się stało że wyjechałem z domu no i wróciłem dzień później.Spotkałem się z jednym kumplem też fanem 997 a jakże no i zaraz go pytam"Ty co było we wczorajszym 997 na pewno super było jak zwykle.A może nagrałeś na video"A on mi.No niestety nic nie nagrałem nie oglądałem bo 997 wczoraj nie było.Też widać jaki był smutny i zawiedziony.