Michał Pol: Ty, jak ty się nazywasz? Bo zapomniałem... Kapone? Kutone?
Patrick Cutrone: Cutrone.
Michał Pol: No, więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Kutafone. Byłeś w Polsce?
Patrick Cutrone: Nie.
Michał Pol: No właśnie, a ja... stamtąd jestem i widziałem to i owo. Wiesz, skąd przyjechał Piątek do Włoch?
Patrick Cutrone: Z Polski.
Michał Pol: No właśnie, włoscy skauci wypatrzyli go w polskiej lidze. A myślisz, że to taka prosta sprawa znaleźć utalentowanego i ambitnego Polaka i sprowadzić go do Serie A?
Patrick Cutrone: Chyba nie.
Michał Pol: No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ obserwowali takich, co albo nie wywalali się o własne nogi, albo potrafili prosto podać do kolegi obok. I ci grajkowie z Polski przyjechali do Włoch. Dlatego nie uważam, że twoje wejścia z ławki za Piątka to dobry pomysł, kapujesz?
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Patrick Cutrone: Cutrone.
Michał Pol: No, więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Kutafone. Byłeś w Polsce?
Patrick Cutrone: Nie.
Michał Pol: No właśnie, a ja... stamtąd jestem i widziałem to i owo. Wiesz, skąd przyjechał Piątek do Włoch?
Patrick Cutrone: Z Polski.
Michał Pol: No właśnie, włoscy skauci wypatrzyli go w polskiej lidze. A myślisz, że to taka prosta sprawa znaleźć utalentowanego i ambitnego Polaka i sprowadzić go do Serie A?
Patrick Cutrone: Chyba nie.
Michał Pol: No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ obserwowali takich, co albo nie wywalali się o własne nogi, albo potrafili prosto podać do kolegi obok. I ci grajkowie z Polski przyjechali do Włoch. Dlatego nie uważam, że twoje wejścia z ławki za Piątka to dobry pomysł, kapujesz?
#mecz #acmilan #pilkanozna #pasta