Wpis z mikrobloga

1 stosuje się do krokietów i do każdego nadzienia które jest płynne nutella jakieś dżemy generalnie wszystko czym się można upoerdolic a 2 stosuje się do naleśników z serem
  • Odpowiedz
@Stary_swider: Ja się z nutellą nauczyłam jeść na studiach. Podobnie z serem.
Wcześniej "z okazji" wyjątkowych okazji nasza pani Marta robiła nam z masą budyniową, czekoladą, owocami i bitą śmietaną np. na koniec roku szkolnego albo zdanej matury czy urodzin itd.
A na święta robiła flambirowane "suzetki".
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Magdalie: Zapewne mój gust kulinarny również ulegnie zmianie pod wpływem studiów, ale póki mogę nie eksperymentuję, bo jak coś działa to po co to ruszać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Magdalie: Frytki to całe dzieciństwo xD Z biegiem lat jednak przestałem je jeść bo uświadomiłem sobie jak są przyrządzane takie z maka na przykład. Bo takie mrożone że sklepu to sama woda i bez smaku są :/
  • Odpowiedz