Aktywne Wpisy

WielkiNos +822
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Arbuzlele +58

Ale w takiego Tetrisa 99 bardzo ciężko się gra, jak co 4-5 razy nagle naciska się strzałka w górę i klocek spada :/
#nintendoswitch
W Tetrisie to tylko doskwiera, mam duzo gier w innych grach nie ma on zastosowań tego typu.
@Kasahara: Dobrze wiedzieć :) Dzięki.
A w tych specjalnych edycjach jest z tym lepiej?
@Prophet1111: jak masz jakiegoś innego pada (od ps4 albo xboxa), to może kup adapter? Ten albo ten są spoko, na tym od 8bitdo lepiej działa żyroskop w dualshocku. Jest jeszcze takie coś do pada od xboxa, ma wbudowany żyroskop, także całkiem spoko. Jest o tyle fajny, że podpinasz go do pada, a nie konsoli, ale
W Tetrisa będę grał na joy conach, a w reszcie nie powinno być aż takiego problemu, bo się nie wykorzystuje krzyżaka tak bardzo.
@Prophet1111: w tertisie tę funkcję da się wyłączyć. Ja tak zrobiłem bo za często popełniałem przez to błędy.