Wpis z mikrobloga

@rrobot: pyerdole ich i te całą automatykę też ( ͡° ͜ʖ ͡°) no kurde. Nie dość, że specjalnie złożyłem wypo tak, żeby mieć miesiąc nie dwa tygodnie po uzgodnieniu z nimi, żeby mogli znaleźć pracownika, robię nadal, nie wale w chuya, bo nie ma kto pracować, to jeszcze tak mi się odwdzięczają, że dostaję zjeby za nic i mi uprzykrzają życie. No weź tu się nie zdenerwuj
  • Odpowiedz
@rrobot: ja się właśnie uczyłem po godzinach żeby móc pyerdolnąc ten szajs. Tyle lat studiów nie wiem po jaką cholerę. Tylko #programowanie i to nie jakichś chuyowych siemensow. Automatyka to gówno, przez ludzi, przez specyfikę pracy. Nie polecę nikomu, i kurde, nawet jak mi nie pójdzie jako programista, w co wątpię, to wolę już iść robić na kasę do biedronki. Bo pieniądze to nie wszystko.
  • Odpowiedz
@btnnnnnnnnn: Mialem C na studiach. Siedziałem około roku typowo pod naukę do pracy, bo kodować jako tako to potrafiłem ( znaczy, że nie zupełnie od zera)

Ja zarabiałem 4000- 4500 w zależności od premii i nadgodzin. Teraz będę miał mniej, przynajmniej na początku, ale pieniądze to nie wszystko.
  • Odpowiedz