@pijekubusplay Taka prawda, ale mówię tylko za siebie. Na Tinderze poznałem dwie stałe partnerki, z jedną się nadal przyjaźnimy i spotykamy jako kumple, z drugą jestem w związku od kilku miecha.
W mojej opinii problem polega na tym, że Tinder bardzo przyspiesza cykl: poznajesz kogoś - > na początku jest fajnie, super - > zaczynacie dostrzegać swoje wady - > jesteście zbyt bardzo gównem by się dogadać, przepracować to razem, bo
@ciktorzyznaligodobrze: Możliwe, coś sie zaczyna sypać to mówisz nara i odpalasz tindera ponownie.
Hmm tinder czy ogólnie internet Ci to uswiadomił? Tinder to efekt rozwijającego sie internetu i smartfonów, ogólnie laski są puste i bez zainteresowań bo mają cipe, na którą złowią partnera do życia/utrzymywania.
@Pawlikowski-33: to uczucie, gdy mózg przegrywa nie jest w stanie pojąc tego, że normalni ludzi nie z każdą dziewczyną chcą iść do łóżka czy się wiązać ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
@Zelber ta jasssne... dziwnym trafem takie typy spotykaja sie tylko z kobietami, a przeciez mogliby tez z facetami, skoro nie ma tu podtekstu seksualnego/romantycznego
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Fajny artykuł o tym, że to niekoniecznie tinder jest beznadziejny...
#tinder #randkujzwykopem
W mojej opinii problem polega na tym, że Tinder bardzo przyspiesza cykl: poznajesz kogoś - > na początku jest fajnie, super - > zaczynacie dostrzegać swoje wady - > jesteście zbyt bardzo gównem by się dogadać, przepracować to razem, bo
Hmm tinder czy ogólnie internet Ci to uswiadomił? Tinder to efekt rozwijającego sie internetu i smartfonów, ogólnie laski są puste i bez zainteresowań bo mają cipe, na którą złowią partnera do życia/utrzymywania.
A tinder? Pierwsza była fotka.pl i komentarze spermiarzy xD