Wpis z mikrobloga

• 0
#loxon #loxonmax #zakola
Loxon max (dawniej loxon 5) można dostać bez recepty, ktoś używał przez dłuższy okres i ma jakieś pewne opinie na temat efektów po 2 miesiącach używania?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adi997 raczej nie licz na efekty po 2 miesiącach. Ja używam od ok. pół roku i nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić czy jest poprawa. Mam wrażenie że trochę mniej wypadają i na zakolach pojawiły się takie pojedyncze włoski, co trochę dziwnie wygląda bo od granicy włosów długo długo nic a potem nagle jakiś pojedynczy maruder. Efekt także trudno mi ocenić bo ostatnio nie strzygę się tak krótko jak wcześniej i
  • Odpowiedz
@adi997: powiem Ci tak, stosuję minoxidil jakieś 2-3 lata. wcześniej stosowałem pod nazwą Alopexy. Od roku stosuje loxon 5, wraz z różnymi witaminkami, piję do tego zieloną herbatę, skrzyp i pokrzywę, zakola jeśli się przez ten czas powiększyły to nieznacznie, jakieś odrosty mam, ale tak jak u Pana wyżej, od obecnej lini włosów w odległości około 1cm rosną inne i są dosyć długie, włosy mam dzięki temu gęstsze i przy
  • Odpowiedz
@adi997: Stosuję od miesiąca i robię dokładne oględziny. Na razie 0 efektu. Jeśli po 4 miesiącu nie będzie efektu, to przestanę używać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@VanGogh: ja mam wiekszy problem z czubkiem glowy bo mi tam się mocno przerzedzają, zobaczymy jak u mnie to będzie wyglądać. Najbardziej boje sie tego ze zaczna wypadac jeszcze bardziej xD
  • Odpowiedz
@VanGogh: @blockosky: @Lolexmen: stosuje od dwóch tygodni na zakola i po tym czasie zakola powiekszyly mi się w chooj. Wlosy wypadają jak szalone i teraz pytanie: nie powiem, że się troche przestraszyłem, że wypadanie będzie się pogłębiać i jak przestane używać to te co wypadły odrosną magicznie czy jednak trzymać gardę i stosować dłużej preparat.
  • Odpowiedz