Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
11% osób zaznaczyło, że widziało pojedyncze odcinki, 61% zobaczyło większość odcinków, 21% obejrzało całość, a zaledwie 7% nie miało okazji widzieć nawet jednego odcinka.
Według Was kreskówka "Świat według Ludwiczka" zasługuje na ocenę 8,68, co jest wynikiem wyższym od tego na Filmwebie (8,1) i od oceny na IMDb (8,3). Stawia to Ludwiczka na równi z Futuramą w wykopowym Top 5 :).
Dawno nie było do oceny animacji pełnometrażowej, więc dziś przyjrzymy się jednej z nich - "Zootopia" (Zwierzogród, 2016);
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowekreskowki
Zasady: Oceniamy kreskówki oraz filmy animowane z różnych okresów. Głosujemy w skali 1-10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu IMDB i Filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-4 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś daną animację.
Top 5 seriale:
Top 5 filmy:
Miłej zabawy :-).
#wykopowekreskowki #kreskowki
Na ile oceniasz film animowany "Zootopia"?