Wpis z mikrobloga

18.02.19 -Porcja informacji ze świata AC Milanu.

#acmilaninfo - Nowy hasztag do śledzenia wszystkich newsów.

Jak zwykle wszystko w kolejności dodawania pod linkiem:
AC Milan - co nowego?

Dzisiaj większość gazet podawała odgrzewane kotlety, albo informację, które już były dodawane na stronę, ale udało mi się znaleźć parę perełek.

Przede wszystkim polecam:
Wartość Krzysztofa Piątka podwoiła się
Jak wygląda sytuacja Piątka w klasyfikacji złotego buta?

Spis:
Massimo Ceilino: Tonali ma na sobie za dużo presji
Wartość Krzysztofa Piątka podwoiła się
Jak wygląda sytuacja Piątka w klasyfikacji złotego buta?
Agent Paquety: Lucas od kiedy był dzieckiem, chciał zwyciężać
Davide Calabria: Zwycięstwo nad Atalantą zwiększyło naszą pewność siebie

#acmilaninfo #acmilan #mecz #seriea #pilkanozna #milan #piatek
Own3dbyArjen - 18.02.19 -Porcja informacji ze świata AC Milanu. 

#acmilaninfo - No...

źródło: comment_vfupMbOED3LetZZAlbsuMtdLAACVLZ3Z.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Own3dbyArjen:

Piłkarz jest aktualnie wyceniany na kwotę 75 milionów euro, a według La Gazzetta dello Sport, jeżeli Piątek utrzyma taką formę, kwota ta może urosnąć do zawrotnych 100 milionów euro na koniec sezonu.

Jak utrzyma taką formę to przebije 100 milionów na bank. Teraz będzie seria prostych meczy to powinna lecieć brameczka za brameczką.
  • Odpowiedz
@Booty_Gurl: i tego mu życzę. Boję się tylko, że przy 2-3 meczach bez gola, może zacząć się fala krytyki, z którą może sobie nie poradzić. Niestety, większość ludzi ma tendencję do wpierania tylko, gdy jest dobrze.
  • Odpowiedz
@Own3dbyArjen: @Perlo: Genua to mimo wszystko nie Milan. Po wywiadach oraz innych luźnych filmach, które oglądałam z jego udziałem sądzę, że on ma opinię innych w tyłku. XD Odniosłam wrażenie, że jedyne co ma przed oczami to swój obrany cel.
  • Odpowiedz
@Perlo: Przyznam szczerze, że zacząłem o nim słyszeć dopiero jak zaczął strzelać, ale wydaje mi się, że w Genui jak strzelałby z średnią 0,33/mecz, to byliby z niego zadowoleni, a tutaj każdy oczekuje gola w każdym meczu i może być to zgubne. Chociaż tak jak @Booty_Gurl pisał, on wydaje się mieć totalnie wszystko w dupie.

@Booty_Gurl: Też odnosiłem takie wrażenie przy jego wywiadach. Przypomina mi tymi wypowiedziami
  • Odpowiedz
@Own3dbyArjen: Moim zdaniem wiekszym problemem miz psychika Piatka bedzie to ze jak nie strzeli w 4-5 meczach to Gatuso zacznie stawiac na tego mlodego wlocha bo przeciez na pewno mu blizej do goscia kreowanego na przyszla 9 w reprze wloch. Tego sie obawiam, bo Piatek psychicznie da sobie rade.
  • Odpowiedz
@Perlo: Z Cutrone myk jest taki, że on jest świetnym jokerem, ale wystawiany od początku nie przekonywał. Poza tym seria 5 meczy bez gola u Piątka w takiej formie to jakoś mało realny dla mnie scenariusz xD Wydając taką sumę, Milan będzie chciał odzyskać te pieniądze => Piątek będzie grać, nawet jakby faktycznie mu się noga powinęła. Ale to by musiał mieć serio 0 sytuacji wykreowanych przez drużynę, skoro potrafi
  • Odpowiedz
@destructivedetroit: Z tym "wszystko w dupie", miałem na myśli brak kompleksów i po prostu, to gadanie w stylu "ciężka praca, a co ludzie gadają, to sobie niech gadają". Teraz średnio mam czas na szukanie tego, ale jak będą wywiady po piątkowym meczu, to pewnie pojawi się cytat w tym stylu, to mogę wołać.

@Perlo: Gattuso jest tytanem pracy, więc Polak powinien mu pasować, ale myślę, że będzie chciał
  • Odpowiedz
@Own3dbyArjen: @perlikonto: No a jak! Patrzcie co powiedział Alberto Zaccheroni.

Widzę, że dzięki seryjnie strzelanym bramkom Piątek wszedł na bardzo wysoki poziom zaufania do swoich umiejętności, pewności tego co robi. Widać, że każdy ruch, który wykonuje, każde zagranie - jest po prostu przekonany, że w danym momencie tak się trzeba zachować. Oczywiście, mówię tu o pewności siebie jako czymś pozytywnym. Powiem więcej: teraz Piątek ma tę pewność siebie
  • Odpowiedz