Aktywne Wpisy
uefaman +14
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
SendMeAnAngel +14
Kupić auto czy się wstrzymać?
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Witam
Mam pytanie - nie ukrywam, że wykop jak na razie to dla mnie ciemna materia... :)
Wczoraj zamieściłem linka, do dzisiaj nie wyświetla się. Wiesz może co jest powodem?
spamuje wrzucając link z rozwalonym autem?
sorry, nie rozumiem.
nie jestem spamerem, tylko modem na forum bez-wypadkowe.net
co tydzień jest kilka "bezwypadkowych rodzynów" wartych uwiecznienia - dlatego chciałem je wrzucać na wykop...
To jest traktowane jako spam? wooow...
co jaki czas można zamieszczać nowe linki? są jeszcze jakieś inne ograniczenia?
nie ukrywam, że wykop to jak na razie jest dla mnie autentycznie niezłym wyzwaniem... :)
o kurcze...
spoko, dzięki, że oczy mi otworzyłeś.
a tego to bym się nie domyślił, poważnie.
z drugiej strony - czemu to jest traktowane jako spam?
Dzięki w ogóle za odpowiedź :)
Co do przyznawania się - po prostu nie wiedziałem, że coś robie źle. Rozumiesz mnie mam nadzieję :)
dodatkowo wyśledzenie takich początkujących spamerów nie jest trudne, schemat jest ten sam: na wykopie od 1-2 tygodnia, dodane linki z tej samej domeny
proszę o zrozumienie - na wykopie świerzak jestem :)
masz oczywiście rację co do wyśledzenia początkujących userów - tyle, że nie wiem czy akurat spamerów?
z drugiej strony jeśli wrzucam coś cały czas z YouTube to też traktowane to jest jako spam?
tak z ciekawości pytam tylko :)
dzięki za wyjaśnienie kwestii :)
w sumie na wykopie chciałem swoją działalność ograniczyć do wrzucania rozbitków - ale dzięki
Teraz już to wiem :)
Człowiek uczy się jednak całe życie :)