Wpis z mikrobloga

przecież to jakaś bzdura...

spamuje wrzucając link z rozwalonym autem?

sorry, nie rozumiem.

nie jestem spamerem, tylko modem na forum bez-wypadkowe.net

co tydzień jest kilka "bezwypadkowych rodzynów" wartych uwiecznienia - dlatego chciałem je wrzucać na wykop...

To jest traktowane jako spam? wooow...

co jaki czas można zamieszczać nowe linki? są jeszcze jakieś inne ograniczenia?

nie ukrywam, że wykop to jak na razie jest dla mnie autentycznie niezłym wyzwaniem... :)
a to o to chodzi...

o kurcze...

spoko, dzięki, że oczy mi otworzyłeś.

a tego to bym się nie domyślił, poważnie.

z drugiej strony - czemu to jest traktowane jako spam?

Dzięki w ogóle za odpowiedź :)

Co do przyznawania się - po prostu nie wiedziałem, że coś robie źle. Rozumiesz mnie mam nadzieję :)
czemu? chociażby przez brak obiektywizmu - skoro ty się jakimś tematem interesujesz, i do tego prowadzisz na jego temat stronę/forum to normalne że dla ciebie będzie on bardziej interesujący

dodatkowo wyśledzenie takich początkujących spamerów nie jest trudne, schemat jest ten sam: na wykopie od 1-2 tygodnia, dodane linki z tej samej domeny
ok - masz rację :)

proszę o zrozumienie - na wykopie świerzak jestem :)

masz oczywiście rację co do wyśledzenia początkujących userów - tyle, że nie wiem czy akurat spamerów?

z drugiej strony jeśli wrzucam coś cały czas z YouTube to też traktowane to jest jako spam?

tak z ciekawości pytam tylko :)

dzięki za wyjaśnienie kwestii :)

w sumie na wykopie chciałem swoją działalność ograniczyć do wrzucania rozbitków - ale dzięki
@LoonaThic: gdy sam dodajesz tresci do strony z ktora jestes powiazany (moderujesz nia, jestes wlascicielem etc) to zawsze jest ryzyko potraktowania jako spamu. Najlepszym i najbezpieczniejszym sposobem jest dodanie do swojego serwisu wykopywarki tak, zeby to Twoi odwiedzajacy w naturalny sposob wybierali ciekawe tresci z serwisu i dodawali je na wykop. Dodawanie wszystkiego jak leci nie jest mile widziane.