@wypokanonim: nie mam 15 lat zeby byc kims zajaranym. A nie mozesz sie zakochac kiedy jakas rozowa cie poderwie? To sie stanie tylko wtedy kiedy ty ją poderwiesz? Może jakbyś ją poznał itd to bys się zakochał ale skąd można to wiedzieć od razu kogoś olewając?
@Piotero1: Nie, ja nie widzę korelacji między tym kiedy ktoś mnie poderwie albo nie. Dziewczyna z którą się ostanio spotykałem i która jest teraz moim problemem można powiedzieć że sama mnie poderwała. Ja mam tak niestety że albo od razu ktoś jest w moim guście, patrzę mu w oczy i ma w nich to coś albo nie i po czasie jeszcze nigdy nic się u mnie nie rozwinęło tylko zawsze
@Piotero1: Wiem, sporo mi to podejście utrudnia ale mam tak od zawsze i nie bardzo wiem co z tym zrobić. Albo od razu wiem że chce kogoś lepiej poznać albo nie (po spojrzeniu na oczy, uśmiech), jeżeli nie to nie zdarzyło mi się żeby ten fakt się zmienił w stronę związkową jeżeli kogoś lepiej poznałem.
Problem taki że rzadko spotykam takie osoby i wtedy za bardzo się angażuje bo wiem
@AnonimoweMirkoWyznania: Ona zarzuciła sieci, a ja dłuuugo nie reagowałem niczym więcej niż życzliwością. W końcu mnie przełamała i dalej pociągnąłem temat :P
Jak to było u Was wykopki ze związkami? Dziewczyny podrywały was czy to raczej wy musieliście gonić króliczka xD?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
no własnie o tym już pisałem wcześniej, że tak jest :D
A nie mozesz sie zakochac kiedy jakas rozowa cie poderwie? To sie stanie tylko wtedy kiedy ty ją poderwiesz? Może jakbyś ją poznał itd to bys się zakochał ale skąd można to wiedzieć od razu kogoś olewając?
Problem taki że rzadko spotykam takie osoby i wtedy za bardzo się angażuje bo wiem