Wpis z mikrobloga

@Bita_Smietana69: Najgorsze, że całe województwo to jedno wielkie xD - nie ma tutaj kompletnie nic, co by skłoniło do pozostania. Kto może to s-------a do normalnych miast za sensowną kasą i pracą lub za granicę. Gorzej jest już chyba tylko na Podlasiu xD
  • Odpowiedz
Najgorsze, że całe województwo to jedno wielkie xD - nie ma tutaj kompletnie nic, co by skłoniło do pozostania. Kto może to s-------a do normalnych miast za sensowną kasą i pracą lub za granicę. Gorzej jest już chyba tylko na Podlasiu xD

@pumpkinguy: Kujawsko-pomorskie to właściwie zgermanizowane Podlasie
  • Odpowiedz
Gorzej jest już chyba tylko na Podlasiu xD

@pumpkinguy: wolałbym już chyba Białystok niż to wasze województwo, przynajmniej jakiś folklor tam jest xD

• Odpowiedz
@kretoslaw25986: W Świętokrzyskim zajebiscie z rynkiem pracy? :D Tereny piękne, owszem i ciężko z tym się nie zgodzić! Jak ktoś jest niemotą, to choćby mu wszystko pod nos podstawiali to i tak będzie źle i niedobrze. W Toruniu byłem tylko przejazdem - masz jakieś porównanie z Kielcami? W sensie architektury, komunikacji miejskiej, atrakcji, gdzie się lepiej czujesz?
  • Odpowiedz
@aloszaa: oczywiście, że nie zajebiście i zarobki są niższe niż w Wlkp. czy Mazowieckim (choć trzeba pamiętać, że Mazowsze to nie tylko Warszawa) Lepiej mi się żyje w Toruniu, ciekawsze miasto niż Kielce, ładniejsze w mojej opinii. Natomiast jako góral niskopienny z pochodzenia to płaskatość i monotonność krajobrazu na Kujawach i Pomorzu trochę mnie męczy. Zawsze jak odwiedzam dom rodzinny w Starachowicach to nie mogę sobie odmówić któtkiej przejażdżki po
  • Odpowiedz