Wpis z mikrobloga

Mirki rzućcie kilka plusów na odwagę, mam dziś 3 etap rozmowy rekrutacyjnej do banku, do tej pory dobrze wypadłem, miałem dosłownie kilka godzin na przygotowanie się na trzecią cześć po drugiej, z jakimś dyrektorem regionalnym, stres jak c--j, dopiero co się przebranżowiłem z tokarek, to będzie ciężka rozmowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#praca #zebroplusy #pracbaza
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oralgutan spoko jeszcze tylko występ w cyrku, badanie sprawności motorycznej na rowerze, obserwacje pod kątem decyzyjności przy tym jak komponujesz śniadanie i osiem kolejnych etapów i cię przyjmują
  • Odpowiedz
  • 4
@Certcvq: mam nadzieje ze się na 3 kończy, bo to troszeczkę p------e xD na spotkanie muszę specjalnie jechać prawie 100 kilometrów xD i to mam w sumie dzień po dniu bez przygotowania.
  • Odpowiedz
@Oralgutan:
-W jaki sposób zachęcił by Pan klienta do wzięcia kredytu w naszym banku?

-Ee, ekhm, tego, no... Za te pieniądze może Pan kupić sobie np tokarkę, a tokarka... I pół godzinny wykładzik ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Powodzenia!
  • Odpowiedz
@Oralgutan: jeśli nie dostaniesz 3k i zakwaterowania to zapytaj się wprost czy ciebie biorą bo to żenujące z ich strony. Pokaż im że jesteś poważnym człowiekiem a nie jakimś polaczkiem z nożem na gardle. Póki co brzmi jak jakaś januszerka żeby do zwykłego doradcy jakiegoś orangutana regionalnego. Serio.
  • Odpowiedz
@Oralgutan: ciekawe w jakim, ja składałem CV do dwóch banków na doradcę klienta, bzwbk i mbank, warszawa, jak im powiedziałem moje wymagania finansowe 3000 netto, to powiedzieli ze ich na mnie nie stać bo oni płaca 2100 netto xD
  • Odpowiedz
@justnormalguy: Niska stawka zmusza do realizacji planów handlowych ponad normę, co przekłada się na wyższą premię. Ale nawet z nią doradca klienta detalicznego to kiepsko płatne stanowisko, okupione dużym stresem.

A w społeczeństwie nadal pokutuje pogląd, że jak ktoś w banku pracuje to musi sporo dobrze zarabiać.
  • Odpowiedz