Mój mały #rozowypasek (lvl12) strasznie jara się rysunkiem i w ogóle uwielbia malować, ale to jest wg mnie nie tyle skok w twórczości jej bądź co bądź małego jeszcze łepka, co całkiem solidny sus! Mówi: wrzuć na Mirko! Zobaczymy co będzie! No to wrzucam. Dajcie małej artystce kilka plusów na zachętę. #sztuka #rysunek #rysujzwykopem #malyrozowymalujewzeszyciezmatmy
@ryrzzjapkami: Bardzo, bardzo dobre :) ja w podobnym wieku chciałam się podzielić czymś o podobnym klimacie na plastyce i ,zostałam wysłana do pedagoga. (・へ・) Więc rady wyżej, są dobre niech tworzy w domu, Niech się rozwija, bo widać tu ogromny potencjał (ʘ‿ʘ)
@ryrzzjapkami: jeśli uznasz to za stosowne, to z miłą chęcią zakupiłbym jakąś pracę latorośli. Pewnie mocno ją to podbuduje, a artyzm trzeba wspierać i będzie miała na materiały malarskie:)
@ryrzzjapkami Niech b--ń boże nie pokazuje tego w szkole. "Praca nie związana z tematem, techniką inną niż pokazywałam, masz tu 3 z małym minusem, to na zachętę bo byłaś przygotowana"
No to wrzucam.
Dajcie małej artystce kilka plusów na zachętę.
#sztuka #rysunek #rysujzwykopem #malyrozowymalujewzeszyciezmatmy
Więc rady wyżej, są dobre niech tworzy w domu, Niech się rozwija, bo widać tu ogromny potencjał (ʘ‿ʘ)
@ryrzzjapkami: No już to widzę... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obiecuję, że wszystkim odpiszę po południu.
"Praca nie związana z tematem, techniką inną niż pokazywałam, masz tu 3 z małym minusem, to na zachętę bo byłaś przygotowana"