Aktywne Wpisy
xiv7 +29
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.5% (251)
- Z wymiennymi ostrzami 18.1% (211)
- Elektryczna "3 kółka" 10.2% (119)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.2% (586)
Ludzik90 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#komputery #pcmasterrace #pytanie #technologia #kiciochpyta #pc #dyski #hdd #dane #pytaniedoeksperta #dysktwardy #fotografia #filmowanie #obrobkavideo #photoshop #montaz
ale spoko są ludzie którzy robią backupy lub zaczną je robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak nie RAID to i tak dwa fizyczne dyski z regularnym automatycznym robieniem kopii z jednego na drugi.
@s-k-fantasyfactory: Jako gość zawodowo odpowiedzialny za tego typu rzeczy powiem Ci, że żaden pojedynczy dysk nie zapewni Ci takiej ochrony danych jak właśnie RAID. Jeśli te materiały są faktycznie dla Ciebie bardzo ważne, to dziwi mnie fakt, że "nie będziesz się bawił" w RAID.
rozwiązań(╯︵╰,) @cysiekw: Bardzo dziękuję, taki ranking się przyda!, myślałem że dyski WD dalej są w topce a tu lekkie zdziwko.
Na kompie mam WD Red, na backup Wd blue
@kj5: przyznaje panu 99,9 raz na tydzień to jednak za rzadko ;)
Z duzych dyskow SSD przy czestym zapisie to zdecydowanie Micron Max 5200 - zarowno wersje 1 jak i 2tb - olbrzymia zywotnosc i przyzwoite osiagi plus wiele opcji konfigurowania. Przy bardzije zbilansowanym uzyciu tansze Pro lub nawet Eco jesli dominuje odczyt tez sa okej.
PS: