Aktywne Wpisy
OddajButa123 +183
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
W nawiązaniu do znaleziska z głównej o rozerwanym na kawałki subaru po zderzeniu z BMW m2 chcieliśmy sprostować trochę tę historię...
Nie było wesoło, kiedy policja zadzwoniła dzisiaj do nas, że nasz klient spowodował taki wypadek. Jednak szybkie sprawdzenie danych z gpsu pozwoliło nam odetchnąć z ulgą - to nie nasze auto. Później policja potwierdziła również, że auto ma inny vin niż nasza emdwójeczka.
Dlatego oświadczamy, że BMW M2 o numerach DW 5S424 FAKTYCZNIE pochodzi z naszej wypożyczalni, czyli GCS CARS. Jest to model po lifitngu z końca 2017 roku. NATOMIAST auto, które miało wypadek, to również BMW M2, ale model przed lifitngiem. Zostało ono skradzione w Niemczech w nocy z 09/10 lutego, a następnie zostały założone fałszywe tablice z numerami rejestracyjnymi naszego auta, pewnie w celu "kamuflażu". Nasze auto ma się dobrze i ma swoje tablice.
Brak nam słów na szerszy komentarz tej sytuacji - mamy nadzieję, że poszkodowani szybko wrócą do zdrowia, a sprawca zostanie złapany.
@mfusion: ciekawe jak ma się sprawa np. zdjęć z fotoradaru w takim wypadku? Wy macie GPS, ale gdyby trafiło na auto prywatne... ( ͡° ͜ʖ ͡°)