Aktywne Wpisy
Bardzo_Suabe_Rymy +381
#wudwaka
Zdołował mnie ten dopisek "sąsiedzi" :(
Widocznie nikogo nie miał, a samotność zabija. 35 lat to niewiele więcej ode mnie. Widać po aktywności, że miał już takie myśli kilka lat temu, a poddał się teraz. Aktywność w sieci, czy też na samym wykopie, to było jego życie towarzyskie. Tysiące aktywności. Ech.
Kurczę, #samotnosc - jak nie macie z kim pogadać to piszcie do mnie, lepiej tak niż pogrążać się w nicości.
Zdołował mnie ten dopisek "sąsiedzi" :(
Widocznie nikogo nie miał, a samotność zabija. 35 lat to niewiele więcej ode mnie. Widać po aktywności, że miał już takie myśli kilka lat temu, a poddał się teraz. Aktywność w sieci, czy też na samym wykopie, to było jego życie towarzyskie. Tysiące aktywności. Ech.
Kurczę, #samotnosc - jak nie macie z kim pogadać to piszcie do mnie, lepiej tak niż pogrążać się w nicości.
Macie namiary na dobrego psychiatrę? Bo właśnie kupiłem francuskie kombi z najsłabszym dieslem i jaram się jak dziecko, to chyba nie jest normalne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
Po kolejnym dobrym meczy polskiego pistolero z Madrytu przecierałem laptopa. Dosłownie zbierałem kawałek kurzu - nie powiedziałbym ze przy wszystkim zbyt mocno nacisnąłem na sprzęt. Pojawiło się to co na ekranie - pewnie to matryca?
Poradzicie co robić? Jestem nie w takie sprawy (antyinfrrmatyk here), sprzęt ma 3 miesiące a ja muszę pisać magisterkę :( laptopy to huawei matebook D Ryzen
#laptopy #naprawalaptopow #huawei
Komentarz usunięty przez autora
Jest sens bawić się z gwarancja?
No właśnie tez szukam i ciężko znaleźć :(
Niemniej spróbuje coś z gwarancja powalczyć - umówmy się, przecierając ekran niemożliwym przecież wydaje się uszkodzenie matrycy (chociaż jak widać... xd).
Jest sens się w to bawić?