Aktywne Wpisy

Ryksa +8
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +78

Niestety z parówkami, frytkami, serem, dosłownie z wszystkim innym wypada dosyć mizernie, jest wodnisto-octowy, pustawy, gryzący, nużący. Myślę, że przy zapiekance strasznie pomogło mu lekkie ogrzanie się.
Coś co ratuje i odróżnia Tortexa od keczupów po 3 złote za kilogram to mieszanka przypraw, jest naprawdę unikalna i nadaje produktowi jakiś smak. Tylko problem jest taki, że to nie jest tani produkt, liczą sobie jak za normalne keczupy. Gdyby skopiować tą mieszankę przypraw i dodać ją do normalnej bazy to myślę, że taki produkt miałby duże szanse na odniesienie jakiegoś sukcesu na rynku.
Następną próbą będzie pewnie Kotliński Specjał vs. Kotlin.
#ketchup