Wpis z mikrobloga

Czy coś się zmieniło z wyszukiwarką na factorioprints.com? Dawniej po wpisaniu np "solar" wyszukiwało tony blueprintów, teraz widzę tylko trzy wyniki w most recent i dwa w most favored. Inne blueprinty wciąż istnieją i idzie je znaleźć przez google tyle że to niezbyt wygodne.
#factorio
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@diogene: w tytułach ale po tagach daje mi taki sam efekt. Też się zastanawiałem czy coś nie namieszałem ale nawet nie jestem tam zalogowany by coś przypadkiem zmienić, wyszukiwanie przez tryb prywatny przeglądarki daje taki sam efekt. Cuda na kiju.
  • Odpowiedz
@diogene: mam wrażenie, że to przez wyszukiwanie albo "most recent" albo "most favorited" narzucone z góry. Wcześniej chyba po prostu wpisanie czegokolwiek nie narzucało żadnego z tych kryteriów i było sporo wyników.
  • Odpowiedz
@astra2k: jak mówię, przed chwilą mi działało normalnie i wyszukiwało dziesiątki planów, teraz tak jak tobie, tylko 3. Co ciekawe jak wyszukasz te 3 i klikniesz następna strona to załaduje inne 3.

Po prostu jakby nie wszystkie plany zwracało

jak będziesz klikał ciągle następna strona to załaduje kolejne, czasem puste strony, a następnie znowu z pojedynczymi wynikami. Zobacz np. stronę 8 a potem 9
  • Odpowiedz