Wpis z mikrobloga

No cóż, jestem kobieta i mam zmysł estetyki, nie wiem jak to mogę wytłumaczyć :-( a reszty nie rozumiem :D miłej soboty!
  • Odpowiedz
@nie_pije_wiecej_w_Bieszczadach Po co ten agresywny ton? Chciałam poznać twoje zdanie na ten temat. Nie wszystko co sztuczne jest złe, można sobie ładnie poprawić wygląd brwi, które bardzo wpływają na ogólny wygląd twarzy i nie wyglądać jednocześnie jak Karyna. I skoro wrzucasz tutaj swoje zdjęcie to raczej logiczne, że ludzie będą komentowac i nie zawsze w sposób, który ci się spodoba. Wisienka na torcie to sugerowanie, że ktoś jest nienormalny bo dba
  • Odpowiedz
@nie_pije_wiecej_w_Bieszczadach: to moze zamiast użalania się nad sobą, maskowanego "ironią", przełam się, kup coś do brwi, bardzo delikatnie przejedz, a potem spojrz w lustro i zobaczy czy naprawdę wyglądasz jak karyna :) jak masz ladne brwi wyglądające naturalnie, taki agresywny, staromodny makijaż oka nawet nie jest Ci potrzebny! to oko wygląda gorzej niż naturalnie zrobione brwi - mówisz o byciu karyną bo ktoś dba o wygląd brwi a tym samym
  • Odpowiedz