Wpis z mikrobloga

Ale mnie wqrwiaja takie bananowe dzieciaki bogatych tatusiów. Miałem takiego typka w klasie, który wiecznie sie slizgał na samych dwojach bo jak sam mówił "Po szkole będę pracował u ojca w firmie". Ja całe życie muszę zapier@alac jak głupi na każdy grosz (skończyłem studia w przeciwienstwie do niego) a on przejął firmę po tatusiu kilka lat temu, i jeździ sobie najnowszym mercedesem majac wszystko w pompie. Niektórzy powiedzą ze mam ból dupy itd....jasne ze mam, krew mnie zalewa widząc ze inni mają wszystko za nic, a człowiek który nie urodzil sie w bogatej rodzinie musi zapierniczac jak wół mimo dobrego wykształcenia. Mam nadzieję ze Morawiecki sie za takich weźmie, i konkretnie opodatkuje.
#zalesie #takaprawda #przegryw
K.....r - Ale mnie wqrwiaja takie bananowe dzieciaki bogatych tatusiów. Miałem takieg...

źródło: comment_iQABZNWzE77nvvoMpKvezKZeMPa3ayJ4.jpg

Pobierz
  • 288
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: ja za to mam nadzieję, że tak oboje z mężem będziemy zapierdzielać, żeby nasze dzieci nie martwiły się o swoją przyszłość i miały opcję prowadzenia rodzinnej firmy czy dostania na start mieszkania czy samochodu.
Jeśli się je dobrze wychowa to nie widzę nic złego w ułatwieniu startu w dorosłe życie młodym ludziom.
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: Przynajmniej typ mówił wprost, że chce przejąć ojca firmę i dzięki temu będzie mu się powodziło. Mnie wkurzają tylko takie bananowe dzieci, które pieprzą pseudomotywacyjne bzdury i przekonują ludzi, że niczego nie zawdzięczają rodzicom. Wiadomo, że każdy chciałby urodzić się w rodzinie, która daje najlepsze możliwości rozwoju, ale jak się tak zastanowić, to pewnie nie trafiłeś źle, co? Zresztą, pójdź kiedyś do takiego banana do domu i pogadaj z jego
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: co powiesz na to ze w pracy dostajesz powiedzmy 4 tys wypłaty a twój szef zarabia na twojej pracy 10 tys. Będzie cię bolała dupa o to i będziesz zyczyl wszystkim jaknajgorzej i mówił ze to niesprawiedliwe? Zrób coś ze sobą ,zwolnij się z etatu i rozkręć własna działalność
  • Odpowiedz
Ale mnie wqrwiaja takie bananowe dzieciaki bogatych tatusiów

@Konor_MakGregor: Uroki kapitalizmu. Jeszcze parędzięsiąt lat i będzie jak w Stanach, jak się dobrze urodzisz, to żadnej firmy nie musisz przejmować, bo i tak masz zapewniony byt w luksusach od urodzenia do końca życia. A jak się źle urodzisz, to ani na studia ani nawet na lekarza i tak cię stać nie będzie, więc w sumie lepiej od razu umierać.
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: ale z ciebie dzban gościu. Kto ci powiedz broni #!$%@?ć stworzyć własny biznes który będzie bardzo dochodowy aby w przyszłości twoje gówniaki nie musiały #!$%@?ć i narzekać jak ty. Ale nie lepiej siedziec i #!$%@?ć, że inni to mają łatwiej bo im starzy na start kasę dali i pomagają, a ty biedaku musisz pracować sam. Brzydze się tego typu ludzmi.
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: Jeśli to nie zarzutka, to to, co tu wypisujesz świadczyć może o tym, że jesteś mentalnym biedakiem, który nigdy nic w życiu nie osiągnie, bo winni za Twoje niepowodzenie zawsze będą wg Ciebie inni, tylko nie Ty, a Ty z zaciśniętymi zębami i przekrwionymi oczami będziesz starać się ich gnoić tylko dlatego, że mają lepiej.

Tak przy okazji - bogaci potrafią sobie generować sztuczne koszty i nikt nie potrafi tego
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor i dobrze przegrywie, bo ktoś rowy kopać musi, a sądząc po twojej wypowiedzi tylko do tego się nadajesz. Studia to każdy debil może zrobić i nie są one żadnym wyznacznikiem wiedzy czy inteligencji. Kuuurła, #!$%@? prywaciarze złodzieje. Kurła takiemu to dobrze. Akurat jak ktoś ma dużo pieniędzy to #!$%@? nieporównywalnie więcej od Ciebie tylko podstawowa różnica jest w głowie, bo Ty masz gówno, patrząc na to co napisałeś a prywaciarz ambicje
  • Odpowiedz