Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Papieska_kremowka:

Już Ci mówię. Na tą grę kolega podkręcił hype dosłownie na minuty przed jej wydaniem. Wcześniej o niej nie słyszałem. Jestem sceptycznie nastawiony do wszelkich battle royali, gram sobie w Ring of Elysium i mi starczy z reguły. Ale tutaj odpaliłem trailer i jak sam możesz na nim zobaczyć, mieliśmy mieć do dyspozycji jakiś niesamowity movement. Glidy, wallruny, jetpacki, wysokie skoki. Ujęło mnie to, trailer był smaczny jak
  • Odpowiedz
@Papieska_kremowka: Jeszcze zapomniałem wspomnieć że kolega, który bardzo lubi serię Titan Fall stwierdził że z tej serii nic nie zostało w tej grze. Nie mam pojęcia czemu ona była jakkolwiek marketingowo powiązana z Titan Fallem.
  • Odpowiedz
Albo po prostu chcieli zajechać kolejną fajną markę, z-----ć tyle ile się da przez lootboxy i zgasić światło.

@Soviel: Oba Titanfalle to były finansowe klapy więc nic dziwnego, że postanowili zrobić coś co się sprzeda.
  • Odpowiedz
@Soviel: gra może i sobie nie zasłużyła, wydawca tak. I tu nawet nie chodzi o stare "EA jest złe" (a pewnie miało to swój udział w tym) ale o datę premiery i marketing.
  • Odpowiedz