Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mk99: podłużnice jak bity nie był nie gniją. Progi, nadkola tył, błotniki przód, okolice grilla, i maska od wewnątrz na zagięciach. Motor 2.0 140 spoko jest, +że powinien mieć skrzynie Volvo m56, najłatwiej poznać po tym że ma wsteczny w miejscu "6". Nie jest dynamiczny jakoś bardzo się da radę, lubi obroty jeśli ma być dynamicznie.
  • Odpowiedz
@mk99 jeśli chodzi o silnik, to po 3 latach jeżdżenia na lpg nic się nie zepsuło. Nie jest to może jakiś demon prędkości (raz jechałem 205 km/h) albo przyspieszenia, ale odpalam i jadę.
Jeśli chodzi o karoserie, to wszystko zależy od jej przeszłości, czy nie było bite, rysowane, malowane itd. Na przykład u mnie są lekkie plamki korozji, ale można je palcem zdrapac więc się nie przejmuje.
Z przodu masz zawieszenie
  • Odpowiedz
@mk99 a i jeszcze co do elektryki. U mnie jakoś nie ma dużych problemów, czasami przy dużej wilgotności i niskiej temperaturze potrafi zrobić psiukusa immobiliser.

Mechanizm wycieraczek też ma swoje wady. Po kilku latach potrafi się po prostu rozpasc I nie będzie właściwe dociskać do szyby
  • Odpowiedz