Wpis z mikrobloga

Czytałem przed chwilą ciekawy wpis o Oldze Hepnarowej, który wisi w gorących. Po przeczytaniu komentarzy pod nim dostałem za to natychmiastowego raka. Normiki usprawiedliwiają tę morderczynię ponieważ "chlip chlip miała trudne dzieciństwo, złych rodziców, była odrzucana przez rówieśników". Sam nie pochwalam, ani nie usprawiedliwiam żadnych morderców, nie lubię jak ktoś tutaj wychwala takich ludzi jak Elliot Rodger, Alek Minassian, czy o zgrozo tych dwóch gimbo z Columbine, ale na nich akurat normiki twardo plują, natomiast w przypadku analogicznej sytuacji, z psychicznie chorym femoidem w roli głównej, stają w obronie sprawczyni masowego mordu. I niech mi nikt nie wrzuca w odpowiedzi #!$%@? argumentu "wykop to nie jedna osoba". Komentarze widoczne na obrazku to tak 75% najbardziej plusowanych komentarzy pod tym wpisem.

Obiektywność w dyskusji zachowały tam tylko pojedyńcze jednostki, ale chwała im za to, że chociaż garstka takich ludzi istnieje.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #bekaznormictwa #logikanormika
R.....0 - Czytałem przed chwilą ciekawy wpis o Oldze Hepnarowej, który wisi w gorącyc...

źródło: comment_Swx5P91t3GDjGVI39afsSxNQDIb3wYl5.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@Risk960: zazwyczaj różnego rodzaju przestępcy to ludzie którzy mają choroby psychiczne albo mieli problemy w dzieciństwie. Tutaj tej lasce która jest morderczynią, można by współczuć, tak jak każdej osobie która była wyśmiewana i poniżana w dzieciństwie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Risk960: no i dobrze normiki powinny brać odpowiedzialność za takie rzeczy. Za to zabójstwo powinni zostać ukarani wszyscy którzy przyczynili się do doprowadzenia tej morderczyni do takiego stanu.
  • Odpowiedz