Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@TheFlash: @przegrany_przegryw: @trusia:
Grube lochy i bezsensowna walka tocząca się nad tematem owłosienia to jest zaledwie ułamek tego, co wrzucane jest na ten profil. Możecie tam znaleźć kontent wszelkiej maści zahaczający o ciało, od mężczyzn wrzucających rozstępy, które im masowo wykwitały na skórze kiedy rośli jako nastolatkowie, po kobiety i mężczyzn wrzucających zdjęcia trądziku, po kobiety mające problem z przytyciem, których żebra sięgają dalej niż biust i które czują
@przegrany_przegryw: czy ty właśnie insynuujesz, że osoby, które są w związku nie mogą mieć kompleksów? Że jeśli masz osobę, którą kochasz, ale czujesz się źle w swoim ciele i szukasz ludzi, których dotknął podobny problem, albo chcesz być dla innych przestrogą/wskazówką/motywacją, to na siłę szukasz akceptacji? Że jeśli jesteś świadom swoich kompleksów, i ciąża ci one w jakiś sposób, utożsamiasz się z byciem przegrywem? XD.
Mój partner, mężczyzna w związku z
@przegrany_przegryw: Tak, mam swoje standardy. I nawet trafiłeś, bo właśnie jednym ze stosunkowo niewielkiej ilość deal-breakerów w moich oczach jest bycie grubasem. Nie spodobałby mi się nigdy gruby gość, tak jak nie spodobałby mi się palacz czy ktoś, kto wiecznie chodzi z tłustymi włosami i brudem pod paznokciami. I tak jak ja mam te swoje standardziki, tak każdy może mieć swoje, i dla kogoś panna z takimi cyckami jak zdjęcie OPa