Aktywne Wpisy
pierzecie buty? jeśli tak to na jakim programie? bo nie chce sobie butów zepsuć, są dosyć nowe ale strasznie jebią XD #gownowpis
Samotnyyy +89
Napisałem na czacie zaufania, chciałem się wygadać, a facet strasznie chamski. Poprosilem go, żeby przełączył mnie do kogoś innego, a on do mnie, że nie jesteśmy na Ty... I wyłączył się.
#depresja #psychologia
#depresja #psychologia
Oddałem do zegarmistrza. Taki na hali targowej w Krakowie.
Uczucia mam mieszane. Podobno tarczy nie dało się wyczyścić (próbował) bez zniszczenia jej. Szkiełko taki plastik jak czajnik brity. Wskazówka minutowa tak lekko ugięta. No ale zapłaciłem 6 dyszek więc cóż. Zegarek warty 100 zł pewnie więc nie ma co inwestować. Podobno był bardzo brudny i trzeba było parę rzeczy wymienić więc przynajmniej mechanizm jest teraz dobry.
Nosić nie będę ale niech leży. Może go ktoś znajdzie za 40 lat.
#watchboners #zegarki
@thewickerman88 tylko to szkło ma kształt ktory jest dla mnie dziwny. Nie ma wypukłości tylko jest płaskie z zaokrąglonymi brzegami. Takie sferyczne chyba lepiej wygląda. A pleksa jakości takiej że zarysuje ją byle szpilka. Ale jak mówiłem: emocjonalnie nie jestem z tym sprzętem związany. Tylko nie chciałem żeby zegarek który niszczeje w szafce umarł na amen. Nie czuł bym
Komentarz usunięty przez autora