Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
siwy-y +696
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
źródło: temp_file3043348302462130500
Pobierz

Mam nadzieję że mi wyszło długo to robiłem :-0
W Kom daje link do lepszej Jakości
#szpaku #tapeta #mlody #simba #logo #szpakutapetamlodysimba
źródło: comment_M2TvnZrFEa36M8iNl9YLtoOxcBmiaq1T.jpg
PobierzAlbo wezmy szpaka. Zdissowal multiego, a w wywiadzie „nic do niego nie mam, mozemy sie na piffko
Jak masz c---a w uchu to pewnie ani jednego. Poza tym,imo podludźmi są osoby które wciskają swój gust innym na siłe i w-------ą się jak ktoś ma inne zdanie, dla mnie ktoś może sobie słuchać nawet godów łosi euroazjatyckich przerobionych pod techno i c--j mnie to obchodzi dopóki nie kaze mi słuchać
źródło: comment_MnbcIFPlBAWyLq4QaqOrdlLOcmSIQyxA.jpg
PobierzC--j was to powinno obchodzić kto czego słucha.Żyjemy w wolnym państwie.I w------------e już bo się wam Telefony przegrzeją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_vgBir4SBXB7jP5mdRTlkvXUjP7B7LS14.jpg
Pobierz@riko1:
źródło: comment_4IWiVBuhHlTGQrKIQPztUHKf0JsTfZef.jpg
Pobierzźródło: comment_ACVeyXoq9Ju9bjlsI1FYrYbCKmwYp2HG.jpg
Pobierzźródło: comment_VEObASxk0UbtsrghaCarXR9hpTjkLuT1.jpg
Pobierzźródło: comment_fbb8GsdN3EgzFH2abGnAJ1LMPfNRVkD3.jpg
PobierzTak ciężko wam łaki jeden z 2 ogarnąć, że młode koty wchodzą na scenę? Skończyły się czasy J---Ć POLICJE, autotune to teraz narzędzie tak naprawdę no i, że niby Bezczel pozjadal beef? O c--j iks de, niech ktoś jeszcze powie, że paróweczka to dobry był numer XDDDDDD
@Jonny2604: Simba nie komik
@Matt3rs: raperzy i r--------l na scenie? xDDD po 3 hajpmenow i muzyka z playbacku. Do tego skacza jak malpki po scenie, a gimbusy w koszulkach kupionych za hajs starych malo co sie nie posraja. Hip