Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +13
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
-Rick And Morty
-Friends
#seriale #kiciochpyta
Dexter - jak byłem młodszy to strasznie mi się podobał, ale jakbym go miał drugi raz oglądać to chyba wolałbym strzelić sobie w łeb.
The Handmaid's Tale - oglądam i nadal będę oglądać, ale fabuła jest zwyczajnie #!$%@?ąca i nikomu nie polecam zaczynać.
Supernatural - XDDDDDDDDDDDDDDDD
a imho najbardziej przehajpowani sa wikingowie. wytrzymalem 1 sezon. jakos nie przemawia do mnie glowny bohater, ktory caly serial #!$%@? ze swoim durnowatym usmieszkiem. a bezbekowa jest jak poznalem wasza stara, chociaz na memach widac, ze mieli kilka smiesznych pomyslow. ale to za malo zeby poswiecic temu serialowi tyle czasu xD tak samo z teoria wielkiego autyzmu
Komentarz usunięty przez autora
eluwa
-dosłownie wszystko co ludzie lubią lub nie lubią