Aktywne Wpisy
CoDwa +997
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz
Ana77 +4
Gdzie poznać wolnych facetow po 30? Obiecałam sobie, że spróbuje kogoś znaleść latem, ale mam wrażenie, że jestem na pustyni.
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę

#mojdom #norwegia #emigracja to jest #azylboners niedaleko od cywilizacji, ale nikt namntu nie przeszkadza, brak sąsiadów to mega pozytyw
źródło: comment_9CSMPw2jJExT8hb148aIvXteMoWj2S1E.jpg
Pobierzźródło: comment_o9N4yLweP4DsrrWN9qSuOlkNRKhaMFc8.jpg
Pobierz@nieludzki666: kiedys było 10procent
źródło: comment_HbaNtYuKLUvAYSmW2B562hk2PzNgp0ng.jpg
PobierzNie nie boję się wcale.
Małe miasteczko, przyjaźni ludzie.
Jak wspominałem, nie jest to jakieś odludzie, mam za domem uczęszczaną drogę, ale domu z niej nie widać bo jest za skałami.
A co do łowienia, czasem jak mnie najdzie, to idę na dół i coś tam złowie.
Można trafić makrele, dorsza, rdzawca, czy
Ale nie jest to jakies odludzie
źródło: comment_b9cEgt5rTTDBqvUXFWdyHuuNpraFs3VK.jpg
PobierzNo jest mega jesli chodiz o uksztaltowanie
Ogółem w Stavanger też mają wesoło, panuje tam wieczna wilgoć, teraz jak przyszły tam mrozy, to dodajac wspomnianą wilgotność otrzymujemy mróz wchodzący pod paznokcie, rozwalający skóre, no generalnie hardcore.