Aktywne Wpisy
wezsepigulke +191
PiotrFr +54
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Czy warto zainswestować ok. 800zł w oryginalne radio z nawigacją takie jak na pic?
Czy lepiej kupić jakieś inne na adroidzie?
#nawigacja #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Teoretycznie dałoby się tam wsadzić coś nowszego, ale nie jest to proste i tanie, 2din na androidzie da radę.
https://allegro.pl/oferta/cyfrowa-zmieniarka-mp3-sd-usb-vw-audi-seat-skoda-5078133229
@Iskaryota Ale wy cwaniaczki czym jeździcie ?? Pewnie rowerem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@bartlomiejf Myślałem, że jacyś Rockefellerowie skoro im auto za 20-30k zł śmierdzi( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Lepiej zainwestuj w głośniki i wygłuszenie, radio zostaw w spokoju bo będziesz żałował.
Jeżeli jest dylemat między androidowym niewiadomo co a ori RNS za cene 800 to bierz RNS.
Te androidowce mają mnogoś funkcji wynikających z samego systemu ale co do jakości dźwięku to cudów się nie spodziewaj.
Na pewno będziesz w stanie usłyszeć różnice gdy ktoś zapoda muzykę z RNS a Ty ze swojego "kombajnu".
Sam latam na RNS-E plus do tego pełne wygłuszenie i full zestaw dedykowanych głośników z wzmacniaczem.
Większość znajomych , jest pod wrażeniem dźwięku jaki się wydobywa z
A jak działa sama nawigacja w takim radiu, trzeba często mapy wgrywać?
ZA 5 dyszek kupujesz przegrywaną p------e na OLX z aktualnymi mapami i polskim lektorem.