Aktywne Wpisy
kacper3355 +166
Czołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainteresowanie moim wpisem z wczoraj o mojej taktyce na pennystocki na #gielda okazało się spore, więc zgodnie z obietnicą, zakładam tag #pennyplays – to właśnie tutaj będę się dzielił moimi dalszymi ruchami na akcjach groszowych.
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
źródło: IMG_2071
Pobierz
Polasz +862
źródło: temp_file6311699196720666798
Pobierz

#slask #sosnowiec #pytaniedoeksperta
Żarty i tyle, granice geograficzne a te wyznaczone na mapie są całkowicie inne, granica pomiędzy Śląskiem a Zagłębiem przebiega na rzece Brynicy a nie gdzieś za Częstochową
Wiem, że są to żarty, tylko właśnie zastanawia mnie po co ktoś np z Krakowa ma jechać do Sosnowca to też pisze o paszporcie? Idąc już tym tokiem rozumowania, że Ślązacy mają swój naród to przecież jadąc z Krakowa do Sosnowca to to samo Państwo.
Czyli tak jak myślałem, inni podłapali, a nie wiedzą o co chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mlichal: Wrocław to historycznie Śląsk, wiec trochę nie trafiłeś, ale określenie z paszportem jest używane raczej przy przekroczeniu rzeki, często się mówi, że będzie Ausweiskontrolle xD
@Konkol: nie pomyślałem, wypisałem pierwsze co mi przyszło do głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora