Wpis z mikrobloga

Ej Murcy taki klej to jest jakiś pomysł jak chce przykleić drewniane listewki do ściany? W sensie robie sobie wieszak na pranie w łazience i chce, zeby sznurek trzymał sie na owych listewkach. Ogólnie ściana jest #!$%@?, wczesniej było na samych kołkach to zdarzało sie, że jak powiesiłem coś ciężkiego to kołki wypadały xD Więc wpadłem na pomysł, żeby listewki oprócz kołków trzymały sie też na takim kleju ale nie wiem czy to dobry plan czy jednak zostać przy kołkach samych #majsterkowanie #remontujzwykopem #budownictwo
Pobierz
źródło: comment_0UYSQiwXh2fwRznqi7OHZEya1kzQwoxP.jpg
  • 15
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Niewiemja: zawsze lepiej klej i kołki będą lepiej trzymać, niż same kołki. Jednak dlaczego same nie wystarczą? Nie wiem jak wygląda ten wieszak na ubrania, ale może większe kołki? Może napraw ścianę - zaszpachluj i na nowo powieś?
Jednak dlaczego same nie wystarczą?

@hotpizza: To sciana z pustaków, nie znam sie ale pewnie dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przy lekkich rzeczach spoko ale jak wisiało coś ciężkiego to wypadały czasem.

Może napraw ścianę - zaszpachluj i na nowo powieś?

@hotpizza: No tak zrobiłem bo przy okazji pomalowałem na nowo ale jednak wole sie zabezpieczyc bardziej takim klejem ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Niewiemja: co to za pomysł że kołki które nawet w jakimś #!$%@? gazobetonie mają trzymać po 10kg każdy wylatują, a klej utrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaszpachlij dziury, nawierc jeszcze raz (uwaga na rury i kable) i wsadz porządne kołki a klejem sobie nie zawracaj głowy