Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Od kilku miesięcy jestem z dziewczyną. Układa nam się dobrze, ale ostatnio kiedy robiła projekt na zajęcia na swoim laptopie, szukała jednego pliku i włączyła folder w którym były zdjęcia na których była ona ze swoim byłym. Zdenerwowałem się bo zerwali razem jakiś rok temu i dziwnr jest dla mnie że dalej trzyma te zdjęcia. Powiedziała, że rzadko używa tego laptopa i nie wiedziała, że je ma. Potem mi powiedziała, że je usuneła, ale kiedy nie było jej w domu włączyłem jej laptopa i część zdjęć dalej miała, a część była w koszu (kosz nie był opróżniony). Tak wiem jestem zazdrosny i nie powinienem zaglądać do jej laptopa, ale czy to nie jest dziwne, że dalej ma te zdjęcia? Dodam, że studiuje ze swoim byłym. Mówi, że ze sobą nie gadają i że kocha mnie, nie wiem może jestem z-----y ale dla mnie ona dalej coś do niego czuje i jak nadaży się okazja to poleci do niego. Co wy myślicie o tej sytuacji?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@AnonimoweMirkoWyznania: myślę, że przesadzasz XD wielu ludzi ma takie zdjęcia i to nic nie znaczy. to po prostu wspomnienia. chociaż trochę dziwne, że nadal trzyma je na kompie zamiast sobie zgrać na dysk/pendrive i schować do szuflady.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzymaj się, miras. Olej tę karyne.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
daj spokój normalnej dziewczynie