Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Od kilku miesięcy jestem z dziewczyną. Układa nam się dobrze, ale ostatnio kiedy robiła projekt na zajęcia na swoim laptopie, szukała jednego pliku i włączyła folder w którym były zdjęcia na których była ona ze swoim byłym. Zdenerwowałem się bo zerwali razem jakiś rok temu i dziwnr jest dla mnie że dalej trzyma te zdjęcia. Powiedziała, że rzadko używa tego laptopa i nie wiedziała, że je ma. Potem mi powiedziała, że je usuneła, ale kiedy nie było jej w domu włączyłem jej laptopa i część zdjęć dalej miała, a część była w koszu (kosz nie był opróżniony). Tak wiem jestem zazdrosny i nie powinienem zaglądać do jej laptopa, ale czy to nie jest dziwne, że dalej ma te zdjęcia? Dodam, że studiuje ze swoim byłym. Mówi, że ze sobą nie gadają i że kocha mnie, nie wiem może jestem z-----y ale dla mnie ona dalej coś do niego czuje i jak nadaży się okazja to poleci do niego. Co wy myślicie o tej sytuacji?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Po prostu to są też jej zdjęcia. Jak się usuwa wszystko z byłymi to potem człowiek po 10 latach chce sobie powspominać stare czasy, a okazuje się że usunął sobie ostatnie lata życia. Szczegolnie jak kazdy wyjazd, każde wakacje spędzał ze swoją połówką.
  • Odpowiedz
dla mnie ona dalej coś do niego czuje i jak nadaży się okazja to poleci do niego

@AnonimoweMirkoWyznania: myślę, że przesadzasz XD wielu ludzi ma takie zdjęcia i to nic nie znaczy. to po prostu wspomnienia. chociaż trochę dziwne, że nadal trzyma je na kompie zamiast sobie zgrać na dysk/pendrive i schować do szuflady.
  • Odpowiedz
OP: @Piotero1: Powiedziałem jej to. Ona mi powiedziała, że długo razem byli ale ona już nie chce z nim być, że to przeszłość i ona nie zmieni tego co było. Chociaż potem dodała, że gdyby on się zmienił kiedy go o to prosiła to pewnie byłaby dalej z nim. To chyba miało mnie uspokoić czy coś ale przyniosło odwrotny rezultat.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
  • Odpowiedz