Wpis z mikrobloga

• 354
Mam nadzieję, że dobra karma wróci ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º) Wracajac z pracy zobaczyłem pozar na prywatnej posesji. Chwycilem gasnice druga osoba powiadomila straz, ale zanim przyjechali stlumilem ogien (òóˇ) Zajecie prawdopodobnie kosza na śmieci, podpalenie? Moim zdaniem było naprawdę niebezpiecznie, bo powoli zajmowały się deski ułożone obok, w około pełno samochódow i butle z gazem. Tymczasem już w domu ( ͡º ͜ʖ͡º) #czujedobrzeczlowiek #999 #tagujenanocnej
rechozord - Mam nadzieję, że dobra karma wróci ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º) Wracajac z pracy ...

źródło: comment_tURg6lsYtmeU3tO5sxhvAZVuU2XG1GCf.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@skyhenezova ty jesteś jakaś nienormalna czy po prostu szukasz czegoś żeby się tylko p-----------c? XD miałem telefon w ręku jak wzywalem straż pozatym napisalem ze w miarę ogarnąłem ten pożar i nie było zagrożenia. Straż przyjechała i dogasila pewnie
  • Odpowiedz
@skyhenezova: Obrażam? spytałem, czy dobrze się czujesz p-------------c się o jakieś głupoty, na zdjęciu widać wyraźnie praktyczniei ugaszony pożar, więc chyba nie było zagrożenia prawda? Oczekiwanego podziwu, od Ciebie? wybacz, ale nie zależy mi na Twoim podziwie, oczekiwać czegoś mogę od dziewczyny, rodziny nie od randomowej dla mnie mirabelki z portal ze śmiesznymi obrazkami, pozdrawiam
  • Odpowiedz