Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +18
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
#c--------------l #dzieci #heheszki
źródło: temp_file8578334385816356011
Pobierz@Strigiformesman: A to leży w lodówce z jedzeniem żeby ktoś miał się pomylić?
źródło: 389a738bf5f8e24c47ac2b915a9c24dd
Pobierz@Nusantara: W jakich sklepach? W jednym? Do tego jeszcze artykuł, który podlegał weryfikacji wieku podczas sprzedaży no dzieci mogą kupować na potęgę XD
https://www.youtube.com/watch?v=yveDUnwX7qU
Tragedia, proszę rząd o szybką interwencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kapitan_Pudenda: zobacz, a tak wygląda smar do tłoczków hamulcowych. Wygląda jak pasta do zębów i jest dostępny bez ograniczeń w sklepach motoryzacyjnych. Przecież takie 5 letnie dziecko może taki smar pomylić z pastą do zębów, a mimo to jakoś nie słyszałem aby coś takiego się zdarzyło
źródło: ATE-BREMSZYLINDER-PASTA-SMAR-DO-ZACISKOW-HAMULCOW-180g
Pobierz